Friday, March 18, 2011

INI HOBI KAH??

haha..malam semalam tetibe rajin...
masuk ni da tiga kali buat

0ooww yeahh.. kali ni memang lembut dan cair di mulot..
hikss..

the step yg harus kamu ikot:



p amik:
- tepong boh dalam bekas,
- amik marjerin,
- amik sosej ayam dalam frezer,
- panas marjerin dalam kuali,
- siram atas tepong,
- boh garam siket,
- boh air panas secukupnye,
- uli-uli,
- belah-belah sosej ayam ikot suka,
- bulat-bulatkan doh dan canai jadi leper,
- salut atau lilit kat sosej itu,
- panaskan minyak,
- goreng sehingga kuning Zhulian,
- angkat tos minyak nyer,
- boh dalam pinggan,
- alirkan sos cili Kimball,
- alirkan mayonis Ladies Choice kat atas tu,
- sedia dihidang..
- MAKAN.. ngapp!!



sebenar nye kalau tenguk doh, hanye lah doh untuk kulit karipap saje..
hihihi...

gune air panas supaye jadik lembut, tapi lengit ler mau uli..
kesabaran kena tinggi..
tenguk gambar, sosej tu tak wane pink tau, dalam kemera wane pink pulak...chissttt..

SELAMAT MENCOBA..

dan ini lak hobi bape minggu lalu, asik p ushar yutiub tengok care-care hana tajima pakai tudung..
cute bebeh..
juned idak ler..perasaan perasan jew lebih...hahhaha
(^__^)



p/s: mau g tenguk orang kawen ahad sok..
huhuhu :)

2 901 reaksi:

Atsuko Ichirou said...

cik tipah... lapo nih... nak siket...
ko kene tag...
balas taw...ngee~~

Cik JuneD said...

alololorrr..
cian nyew...
haa t aku masak ek..
tag??
erkk aku sedang memBIZIkan diri ku ini..
ngehngeh p amik tempahan kueh..